Política de venda i cancel·lació/devolució

Les compres realitzades a la web de Gramola Lab no podran entregar-se en apartats de correus, sempre s’entregaran o bé en domicilis i a la persona indicada en el moment de la confirmació de la compra del producte o bé es passaran a recollir a l’obrador (de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 i dissabtes de 9:00 a 14:00).

Gramola Lab no es responsabilitza si l’entrega de la comanda no pot finalitzar-se com a conseqüència de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades per l’usuari a tal efecte, així com en el suposat cas de que l’entrega no pugui efectuar-se per causes alienes a l’empresa d’enviaments assignada per a fer l’entrega, com ho seria l’absència de destinatari.

Gramola Lab no es responsabilitza de retards en l’entrega de les comandes per problemes derivats de l’empresa de transport, com poguessin ser inclemències meteorològiques, vagues o períodes de vacances o festius locals.

El termini d’entrega d’una comanda ha d’estimar-se en 48 hores, en funció del dia i hora de confirmació. Només s’efectuaran entregues de dimarts a divendres excloent festius. Més en concret:

  • Les comandes efectuades de dilluns a dijous abans de les 12:00, l’entrega s’efectuarà en un termini de 48h, exceptuant caps de setmana i festius.
  • Les comandes efectuades dijous després de les 12:00, divendres i caps de setmana, l’entrega s’efectuarà durant el dimarts següent.
  • És possible canviar la data d’entrega marcada per una altra compresa dins dels següents dies a la data proposada en un interval d’un mes des del dia de la compra, exceptuant divendres, dissabtes, diumenges i festius. No s’efectuaran entregues per part de l’empresa de transport en dissabtes, diumenges i festius.
  • Durant la campanya de Nadal, no s’asseguren les entregues en 48-72 hores per possible saturació del servei de missatgeria.
  • Les entregues a Balears tindran un termini d’entrega de 48-72 hores sense incloure festius.
  • No es realitzaran entregues a Andorra, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

Els terminis d’entrega es mantenen per aquelles comandes que es recullin a l’obrador (de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 i dissabtes de 9:00 a 14:00).

Els costos d’enviament són de 7€ per a Catalunya, 8€ per a tot el territori peninsular espanyol, 12 €per a Illes Balears, 23€ per a Europa i 43€ per a la resta del món. No hi haurà costos addicionals de transport per a comandes que es recullin a botiga (de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 i dissabtes de 9:00 a 14:00).

Si en el moment de l’entrega, el client no es troba en el domicili indicat, el transportista es posarà en contacte amb ell (via telèfon o deixarà una nota per a que ell es posi en contacte amb l’agència de transports). D’aquesta manera, s’intentarà coordinar una segona entrega el dia següent. A Gramola Lab hem organitzat la logística d’entregues per a que el producte viatgi en les millors condicions, és per això que és important rebre la comanda a la primera entrega (24h). De no ser així, Gramola Lab no es pot fer responsable de l’estat del producte si s’ha entregat al cap de dos dies des de l’entrega prevista, i el client no pot reclamar la devolució de l’import de la compra.

Per a qualsevol altre contratemps que no quedi resolt en aquest apartat o que l’empresa de transport tampoc pugui solucionar, el client pot contactar-nos a hola@gramolalab.com.

Devolució de la comanda

No s’admeten devolucions. No obstant en cas d’arribar en males condicions o en estat defectuós, miri l’apartat “Productes danyats o defectuosos”.

Productes danyats

El termini de de comunicació serà de 24 hores respecte a la data de lliurament, aportant fotografies del producte danyat per sol·licitar el reintegrament de la mateixa. En cas d’embalatge danyat s’ha de rebutjar el lliurament i tramitar la queixa al transportista.

Per als casos de devolucions de productes danyats o defectuosos, el client té dret al reintegrament del preu pagat pel mateix mitjà pel qual es va realitzar el pagament, en un termini no superior a 14 dies, o al canvi de producte per un igual o de semblant qualitat i preu sense costos d’enviament addicionals.

Per realitzar la seva devolució, comuniqui-ho per mitjà de les dades de contacte que trobareu en aquesta pàgina web.